Despre chipsurile din șorici crocant2020-05-18T06:39:35+00:00

DESPRE ZUPPS!

DESPRE ZUPPS!

CUM SE FABRICĂ?

Proaspăt sosite de la abator, porțiuni mari de șorici atent selecționate – pentru a evita imperfecțiunile – sunt tăiate în bucăți mult mai mici, numai bune de introdus în cuptor. De-a lungul multelor ore pe care le petrec la foc domol, bucățelele de șorici își pierd aproape complet umiditatea, căpătând un gust mult mai intens și o culoare arămie.

Următorul pas e simplu; timp de câteva secunde, rumenele bucățele sunt scufundate în ulei fierbinte de floarea-soarelui high oleic, de foarte înaltă calitate și puritate, iar atunci se petrece minunea: bucățile tari de șorici devin zupps-urile pufoase și crocante, atât de apreciate pentru gust și lejeritate. Odată uscate, chipsurile sunt condimentate, apoi ambalate în atmosferă protectoare, 

folosind pungi cu grosime mare și proprietăți foarte ridicate de blocare a oxidării, pentru păstra un timp cât mai îndelungat gustul și prospețimea zupps-urilor.

DE CE AȘ ALEGE ZUPPS?

(în afară de faptul că sunt bune rău de tot)

În primul rând, pentru gustul deosebit, pentru senzația unică de ronțăială pufoasă și pentru diferitele variante savuroase pe care ți le propunem. Apoi, pentru stilul lor natural, nonconformist, original. Apoi, pentru că zupps-urile sunt sățioase, îți potolesc foamea pentru mai multe ore și merg de minune când vrei să ronțăi ceva. Mai ales la un pahar de… apă plată, când te uiți la un film, la un meci sau la „caseta de la nuntă”. Și, deloc în ultimul rând, pentru că – spre deosebire de chipsurile din cartofi obișnuite, de exemplu – au un conținut foarte bogat în proteine și extrem de scăzut în carbohidrați (aproape zero!). Mai mult, grăsimile prezente, pe lângă faptul că sunt mult mai puține decât în chipsurile obișnuite, sunt în foarte mare parte nesaturate, adică acid oleic, aceeași grăsime prezentă în uleiul de

măsline. Până și uleiul pur de floarea-soarelui, high oleic, în care le imersăm pentru foarte scurt timp, are calități cu totul deosebite. Nu degeaba, reviste prestigioase ca Men’s Health recomandă ca, dacă tot îți faci de cap, măcar s-o faci cu cap: distrându-te cu niște zupps-uri în loc de chipsuri obișnuite.

PASIUNEA PENTRU ZUPPS!

Cercetătorii noștri britanici au descoperit că șori-chipsurile Zupps! conțin următoarele:

GUST 97%
EXCELENȚĂ 87%
DISTRACȚIE 89%
VESELIE 93%
NONCONFORMISM 98%
RUTINĂ 13%

FABRICA

Zupps-urile tale favorite, neatinse de mâna omului, sunt produse și ambalate – utilizând echipamente de ultimă generație – în România, într-o fabrică nouă, certificată ISO 9001 (managementul calității) și ISO 22000 (managementul siguranței alimentare). Sub marca „umbrelă” TUDIX, îți vom pregăti și alte surprize.

  Variantele ZUPPS!  

ORIGINATURAL

Crocante și pufoase în același timp, ai putea spune că sunt gustul pur al distracției. Deși, până la urmă, sunt doar niște chipsuri. Sau nu? Rețeta e simplă: șorici gustos din plin, sare bună un strop, veselie câtă cuprinde!

HERBS and SPICES

Interpretarea probabil cea mai gustoasă, dar sigur cea mai bogată în senzații care poate fi dată unor Zupps! Ierburile aromate și condimentele exotice te vor face să vrei din nou și din nou.

HOTTIE

Cu un stil marcant și apetisantă, pe Hottie n-o poți uita niciodată. Cu ea poți petrece o seară întreagă și chiar mai mult, pentru că este varianta cea mai jucăușă a chipsurilor Zupps!

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website Politica de cookies Sunt de acord