Herbs and Spices – chipsurile din șorici crocant2019-09-18T12:36:26+00:00

Herbs and Spices

O asociere inedită dar incredibil de gustoasă!

Culegând cu grijă, afectuos și cu pasiune plante rare și prețioase din inima naturii pure, am reușit să împletim armonios arome fine, divine, desăvârșite, care împreună …

Bullshit! De fapt, într-o seară am mixat condimente trăznite din diverse colțuri de lume, apoi le-am presărat împreună cu plante aromatice mărunțite fin la blender și cu sare de Himalaya peste bucățile de șorici pufos și a ieșit o minune de gust. Ne-am lins pe degete, aducea și a șoriciul pe care îl știam din copilărie, dar avea în primul rând un gust foarte bun de „nu știu ce”. Nici noi nu știm 🙂 , dar ne-a plăcut la nebunie. Bine că apucasem să notăm rețeta înainte să le facem, căci după aceea ne-a venit pofta de viață și n-am mai avut chef de lucru, am mâncat toate zupps-urile pe care tocmai le făcusem și ne-am uitat la un film.

În fine. Cum zice și sloganul, lasă viața să te surprindă! Pe noi chiar ne-a surprins; cu ierburi și condimente, chipsurile din șorici au ieșit o bunătate bună, mai bună decât ne așteptam.

Aici la final ar veni partea cu „La distracție cu prietenii, la job, pe drum, pe pârtie, pe plajă, pe neașteptate, Zupps îți face ziua mai frumoasă și îți potolește foamea…”. Lasă asta. Bucură-te de viață!

  • șorici crocant și gustos

  • dar și pufos

  • condimentele și plantele fac totul

Poftă mare, distracție maximă și nu uita să trăiești din plin fiecare clipă!

Nu ai cum să îi reziști!

Herbs and Spices

o asociere inedită dar incredibil de bună!

  • șorici crocant și gustos

  • aromat și pufos

  • cu sare bună de Himalaya

Produse similare

Hottie

DESCOPERĂ MAI MULT

Originatural

DESCOPERĂ MAI MULT

Hottie

DESCOPERĂ MAI MULT

Originatural

DESCOPERĂ MAI MULT
Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website Politica de cookies Sunt de acord